yksityisyys

Palvelin PetrPikora.com on työskennellyt HSTS (HTTP Strict Transport Security) -tekniikan avulla. HTTP Strict Transport Security (HSTS) on v informatice bezpečnostní mechanismus, který chrání síťovou kommunikaci mezi webovým prohlížečem a webovým serverem před downgrade údají a zjednodušuje ochranu proti únosu spojení (tzv. evästeiden kaappaaminen). Määritä, että verkko-operaattori käyttää tietoliikennelaitteistoa, joka on suojattu HTTPS-protokollaa varten, joka lähettää HTTP-protokollan. HSTS määrittelee RFC 6797. Web-palvelimen käyttö HTTP hlavičky Tiukka-Kuljetus-Security, která svou hodnotou definuje časový úsek, po který může prohlížeč přistupovat k serveru výhradně zabezpečeně. HSTS: n verkko-operaattorilla on oikeus siirtää passiivisesti (odposlechy) a aktivním síťovým útokům. Díky HSTS-mekanismia, joka on tarkoitettu ihmisen keskipisteisiin, on tarkoitettu hämähäkkiohjelmiin, ja hänet on poistettava käytöstä, mikä tarkoittaa, että hänellä on käytössään web-sovellus. Staráme se o vaši bezpečnost!

Zasady ochrany osobních údajů

Sivustomme kerätä seuraavat tiedot osoitteessa:

Tiedot, které jsou nepovinné a jenž uživatelé poskytují dobrovolně. Lähetä sähköpostia, lähetä sähköpostia, sähköpostiosoitteesi, ponnahdusikkunoita verkkosivujen kautta. Toto jsou dobrovolně poskytnuté informace pro pro účast v komentářích k článku, popřípadě pro odběr odpovědí k těmto komentářům av návštěvní knize.

Pasivně shromažďované informace, (tj. Obdrženy, aniž byste aktivně zadali informace) za použití různých TECHNOLOGII způsobů jako například Internet Protocol adres, evästeet, Internet Tagit apod. Tyto informace umožní Lepe přizpůsobit obsah stránek potřebám uživatelů pomůže inzerentům sponzorům Lepe porozumět návštěvníkům.

Na těchto webových stráněch se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Työn společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, osoite, e-mailovou osoite telefonní číslo) tai sinun verkko-osoitteen ja verkko-osoitteen välityksellä, kun rekrytoidaan palveluun, které vás zajímají.

Společnost Google, Jako dodavatel Treti strany, používá k zobrazování reklam na těchto stránkách soubory evästeen. Díky souboru cookie DART může společnost Google zobrazovat reklamy uživatelům na základě jejich návštěv na těchto stránkách dalších stránkách internetu.

Uživatelé se mohou po přečtení zásad ochrany osobních údajů pro reklamní obsahovou Sit Google z používání souborů cookie DART odhlásit.

Většina prohlížečů je automaticky nastavena tak, aby Byly soubory evästeen přijímány, nicméně svůj prohlížeč můžete nastavit tak, aby všechny soubory cookie odmítal Nebo aby hlásil, že se vám někdo soubor evästeen pokouší zaslat. Některé funkce služby Google však nemusí správně fungovat, pokud jsou soubory evästeen zakázány.

Jos haluat, voit milloin tahansa odmítnout přijímání souborů cookie poskytování reklam společnosti Google v Obsahové síti Google prostřednictvím Odmítnutí souborů cookie DoubleClick.

Evästeiden poissulkemislomake pysyy voimassa Internet-palvelussa Firefoxin ja Internet Explorerin "DoubleClick-evästeen" avulla, ja Google-palveluntarjoaja ei ole enää oikeutettu uuteen ilmoitukseen.

Kuka olemme

Tässä osassa on mainittava sivustosi URL-osoite sekä yrityksen, organisaation tai yksittäisen henkilön nimi, joka käyttää tätä sivustoa ja oikeat yhteystiedot.

Tarvittavien tietojen määrä vaihtelee Euroopan tai valtion säännösten ja lakien mukaan. Esimerkiksi sinun on annettava fyysinen osoite, yrityksen tunnusnumero.

Doporučený teksti: Web-osoite on: https://petrpikora.com.

Keräämme ja miksi keräämme ne

Tässä jaksossa sinun on ilmoitettava, mitkä henkilökohtaiset tiedot kerätään käyttäjiltä ja sivustosi kävijöiltä. Nämä voivat olla esimerkiksi tapahtumatietoja - ostotiedot; tekniset tiedot - evästeiden tiedot; ja henkilökohtaiset tiedot - käyttäjätilin tiedot ja sähköpostiosoitteet.

Sinun on myös annettava tietoja herkkien henkilötietojen, kuten terveysdatan, keräämisestä ja tallentamisesta.

Sen lisäksi, että keräät henkilökohtaiset tiedot, sinun on ilmoitettava, miksi olet kerätty. Näissä selvityksissä on otettava huomioon joko oikeusperusta henkilötietojen keräämiselle ja säilyttämiselle tai käyttäjän aktiiviselle suostumukselle.

Henkilökohtaisia ​​tietoja ei luoda pelkästään vuorovaikutuksessa sivustosi kanssa. Henkilötietoja syntyy myös teknisistä prosesseista, kuten yhteydenottolomakkeista, kommentista, evästeistä, analyysistä ja kolmannen osapuolen sulautetuista tiedoista.

Oletusarvoisesti WordPress ei kerää kävijöistä mitään henkilökohtaista tunnistettavia tietoja, vaan kerää vain rekisteröidyn käyttäjän profiilin ylläpitäjän sivulle tallennetut tiedot. Jotkut laajennustasi voivat kuitenkin kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja. Alla on lisättävä alla olevat tiedot.

Komentáře

Tässä alaosassa sinun tulee ilmoittaa, mitä tietoja kirjataan kommenttien avulla. Seuraavassa kerrotaan, mitä perustietoja WordPress kerää.

Doporučený teksti: Kun kävijä lisätä kommentteja tälle sivustolle, kerätään esitetyssä muodossa kommentoida enempää kävijän IP-osoitteen ja User Agent String määrittelemällä selain, joka auttaa tunnistamaan roskapostin.

Gravatarille voidaan antaa anonyymi merkkijono, joka on luotu sähköpostiosoitteestasi (tunnetaan myös nimellä hash) ja määrittää, käytätkö tätä palvelua. Gravatar-tietosuojakäytäntö on saatavilla täältä: https://automattic.com/privacy/. Kun kommenttisi on hyväksytty, profiilikuva näkyy yleisölle kommenttisi yhteydessä.

Média

Tässä kohdassa on määritettävä, mitä tietoja voidaan julkaista käyttäjille, jotka voivat lähettää mediatiedostoja. Kaikki ladatut tiedostot ovat yleensä julkisia.

Doporučený teksti: Jos lähetät kuvia tälle sivustolle, vältä kuvien lataamista upotetuilla sijaintitiedoilla (EXIF GPS). Sivuston kävijät voivat ladata ja tarkastella sijaintitietoja verkossa olevista kuvista.

Yhteydenottolomakkeet

WordPress ei sisällä yhteystietomuotoja oletuksena. Jos käytät yhteystietojen lisäosaa, käytä tätä alakohtaa osoittamalla, mitkä henkilökohtaiset tiedot tallennetaan, kun joku lähettää yhteydenottolomakkeen ja kuinka kauan tietoja tallennetaan. Voit esimerkiksi ilmoittaa, että tallennat yhteydenottolomakkeelle tietyn ajan tietoja asiakaspalvelusta, mutta et käytä näitä tietoja markkinointitarkoituksiin.

keksit

Tässä osassa sinun tulee ilmoittaa, mitkä sivustosi käyttämät evästeet, mukaan lukien lisäosat, sosiaalinen media ja analyysit. Alla ovat evästeet, jotka olet asentanut WordPressin oletusarvoisesti.

Doporučený teksti: Jos lisäät kommenttisi sivustoomme, voit antaa meille mahdollisuuden tallentaa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja verkkosivustosi evästeiksi. Tällä tavoin pyrimme lisäämään mukavuutta, kun kirjoitat uuden kommentin, joten sinun ei tarvitse täyttää sitä uudelleen. Nämä evästeet kestävät yhden vuoden.

Jos sinulla on tili ja kirjaudut tähän sivustoon, määritä väliaikainen eväste varmistaaksesi, että selaimesi vastaanottaa evästeitä. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja, ja se peruutetaan, kun selain on suljettu.

Kun kirjaudut sisään, asetamme myös useita evästeitä tallentaaksesi kirjautumistietosi ja asettamalla näytön. Kirjautuneilla evästeillä on kahden vuorokauden käyttöikä ja näyttöasetusten evästeet kestävät yhden vuoden. Jos vahvistat "Muista minut" -asetuksen, kirjautumistunnuksesi kestää kaksi viikkoa. Jos kirjaudut ulos tilistäsi, kirjautumiskutsut poistetaan.

Jos muokkaa tai julkaise artikkelia, toinen selaimesi tallennetaan selaimeesi. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja eikä yksinkertaisesti ilmoita juuri muokattua postilomaketta. Sen voimassaolo päättyy 1-päivän jälkeen.

Sisältö sisältävä sisältö muilta sivustoilta

Doporučený teksti: Tämän sivuston viesteissä voi olla upotettu sisältö (esimerkiksi, Videa, kuvia, artikkeleita jne.). Muiden sivustojen sulautettu sisältö toimii samalla tavalla kuin kävijä vieraili toisella sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoja sinusta evästeiden avulla, mikä lisää kolmannen osapuolen seurantaa ja seurata yhteisvaikutukset tämän upotettu sisältöä, kuten seuranta vuorovaikutuksen upotettuja sisältöä, jos sinulla on tili ja kirjautunut sisään sivustolle.

analytiikka

Tässä momentissa, sinun tulisi mitkä analyyttinen työkalu käytät, miten käyttäjät voivat poistaa seurannan, ja sen pitäisi myös tarjota linkki tietosuojakäytäntöön, jonka saat tarjoajan analyysipalvelut.

Oletusarvoisesti WordPress ei kerää analyyttisiä tietoja. Useat hosting-tilit keräävät kuitenkin joitain nimettömiä tietoja. Voit myös asentaa WordPress-laajennuksen, joka tarjoaa analyysipalveluja. Tässä tapauksessa lisää tietoja tästä laajennuksesta täältä.

Kenen kanssa jaamme tietosi

Tässä osiossa pitäisi antaa nimen ja luettelon kaikista kolmansilta osapuolilta, joiden kanssa jaat Web tietoja, joihin osallistuu kumppaneita, Pilvipalveluiden maksuyhdyskäytäviä ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, samanaikaisesti täsmentää, mitä tietoja jaat heidän kanssaan ja miksi. Jos mahdollista, anna linkit omalle tietosuojakäytännölle.

WordPress ei oletuksena tarjoa mitään henkilökohtaisia ​​tietoja kenellekään.

Kuinka kauan säilytämme tietosi?

Tässä osassa on selitettävä, kuinka kauan olet tallentanut tämän sivuston kerättyjä tai käsiteltyjä henkilötietoja. Sinulla on oltava aikataulu ja tietoja siitä, kuinka kauan tietojasi säilytetään ja miksi säilytät sen. Näitä tietoja ei välttämättä ole tässä luettelossa. Esimerkiksi saatat haluta ilmoittaa, että pidät kirjaa lomakkeittesi varten kuudeksi kuukaudeksi, vuosi analyysitulokset ja kirjaa asiakas ostaa kymmenen vuoden ajan.

Doporučený teksti: Jos lisäät kommentin, kommentti ja sen metatiedot säilytetään loputtomiin. Tiedot tallennetaan, jotta kaikki myöhemmät kommentit tunnistetaan ja hyväksytään automaattisesti, eikä niitä pidetä kohtuullisena jonossa.

Käyttäjille, jotka kirjautuvat tähän sivustoon (jos heillä on tämä vaihtoehto), tallennamme myös henkilökohtaiset tiedot, jotka he antavat heidän käyttäjäprofiilissaan. Kaikki käyttäjät voivat nähdä, muokata tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietoja milloin tahansa (paitsi että he eivät voi muuttaa käyttäjänimeä). Verkkovastaavat voivat myös tarkastella ja muokata näitä tietoja.

Mitkä ovat oikeutesi?

Tässä jaksossa on selitettävä, mitä oikeuksia käyttäjällä on tietoihinsa ja miten he voivat valittaa heille.

Doporučený teksti: Jos sinulla on tili tällä sivustolla tai lisäät kommentteja, voit hakea saamiseksi viennin tiedot henkilötietoja, joita pidämme sinusta, mukaan lukien kaikki tiedot, jotka annat meille. Voit myös pyytää poistamasta henkilötietojasi, joita meillä on sinulle. Tämä vaihtoehto ei sisällä tietoja, joita meidän on pidettävä hallinnollisista, oikeudellisista tai turvallisuussyistä.

Mistä lähetät tietosi?

Tässä osassa on lueteltava kaikki sivustosi tiedot Euroopan unionin ulkopuolelle lähetetyistä tiedoista ja kuvailla, miten nämä tiedot ovat suojattuja Euroopan yksityisyyden suojaa koskevien standardien mukaisesti. Tämä osio voi sisältää web-hosting, pilvipalvelut tai muut kolmannen osapuolen palvelut.

Euroopan tietosuojalaissa edellytetään, että tietoa Euroopan väestöstä, jotka siirtyvät Euroopan unionin ulkopuolelle suojataan samoja sääntöjä ja lakeja kuin jos tiedot perustuvat Euroopassa. Siksi lisäksi vei sijaintitiedot, sinun pitäisi kuvata, kuinka varmistetaan, että nämä vaatimukset on täytetty, joko sinä tai kolmansille osapuolille, riippumatta siitä, onko sopimus kuten yksityisyyden suojan lausekkeita Vakiosopimusten tai konsernin sisäisten sitovien sääntöjen .

Doporučený teksti: Vierailijoiden kommentit voidaan skannata automaattisen roskapostin tunnistuspalvelun avulla, joka voi sijaita ulkomailla.

Yhteystietosi

Tässä jaksossa sinun on annettava yhteysmenetelmä yksityisyyden suojaamiseksi. Jos tarvitset agentin, anna myös nimi ja täydelliset yhteystiedot.

Lisätietoja

Jos käytät verkkosivuilla kaupallisiin tarkoituksiin ja käsitellä monimutkaisia ​​kerääminen tai henkilötietojen käsittelyä, pitäisi lisäksi periaatteitasi myös seuraavat tiedot.

Miten suojelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi

Tässä osassa on selitettävä, mitä toimenpiteitä olet tehnyt käyttäjän tietojen suojaamiseksi. Voit esimerkiksi antaa tietoja teknisistä toimenpiteistä, kuten: salaus; turvatoimet, kuten monitekijävalvonta; ja muita toimenpiteitä, kuten henkilöstön koulutusta henkilötietojen suojelun alalla. Jos olet tehnyt yksityisyyden vaikutusten arvioinnin, voit myös mainita sen.

Mitkä ovat tietojen vuodon menettelyt?

Tässä osiossa pitäisi kertoa, mitä menettelyjä, joilla puuttua tietovuodot, olivatpa ne todellisia tai mahdollisia, kuten sisäisen raportoinnin järjestelmiä, mekanismit kosketus- tai palkita löytää vikoja.

Mitkä kolmannet osapuolet keräävät henkilötietoja?

Jos sivustosi kerää käyttäjän tietoja kolmansille osapuolille, kuten mainostajille, nämä tiedot on sisällytettävä -osioon tietosuojailmoitusta, jossa käsitellään kolmannen osapuolen tietojen.

Mikä automaattinen päätös teemme ja / tai profiloimme käyttäjätietoja

Jos tarjoaa palveluita, jotka sisältävät automatisoidun päätös - esimerkiksi jolloin asiakas voi hakea luottoa tai kerätä tietoja mainontaa profiili - sinun täytyy laittaa näitä prosesseja, ja ne sisältävät tiedot siitä, miten näitä tietoja käytetään, mikä teki päätöksen näiden koostetiedot ja mitä oikeuksia heillä on käyttäjiä päätöksenteossa ilman ihmisen puuttumista asiaan.

Säännellyn teollisuuden tietovelvollisuus

Jos olet säänneltyjen yritysten jäsen tai jos sinulla on muita tietosuojalaeja, saatat joutua antamaan tarvittavat tiedot.

Tietosuojakäytäntö PetrPikora.com

Jos tarvitset lisätietoja tai Teillä on kysyttävää yksityisyyden suoja, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteessa yksityisyys.

Klo www.PetrPikora.com Pidämme yksityisyyden vierailijoillemme on erittäin tärkeää. Tämä tietosuojakäytäntö asiakirjassa kuvataan yksityiskohtaisesti, mitä henkilötietoja kerätään ja Äänitys www.PetrPikora.com ja miten käytämme sitä.

Lokitiedostot
Kuten monet muut Web-sivustoissa, www.PetrPikora.com käyttää lokitiedostoja. Nämä tiedostot Merel kirjautuu kävijöiden - Yleensä vakiomenettelyn hosting-yritykset ja osa hosting-palveluita Analytics. Tiedot sisällä lokitiedostot sisältää Internet Protocol (IP) osoitteet, selaimen tyyppi, Internet Service Provider (ISP), päivämäärä / aikaleima, Viittaavat / poistumis, ja mahdollisesti määrän klikkauksia. Näitä tietoja käytetään The analysoida suuntauksia, hallinnoida sivustoa, jäljittää käyttäjän liikkumista noin sivuston ja kerätä demografisia tietoja. IP-osoitteet, kuivuus ja muut tiedot eivät liity mitään tietoa henkilötietonsa Tuo.

Evästeet ja verkkojäljitteet
www.PetrPikora.com käyttää evästeitä tallentaakseen tietoa kävijöiden mieltymyksiä, tallentaa käyttäjäkohtaista tietoa Mitä sivuja sivuston käyttäjä pääsee tai vierailuja, ja muokata tai räätälöidä web-sivun sisällön perusteella kävijöiden selaimen tyypin tai muita tietoja, kävijä lähettää kautta selaimeensa.

DoubleClickin DART-evästeen

→ Google, kolmannen osapuolen toimittajana, käyttää evästeitä mainosten näyttämiseen osoitteessa www.PetrPikora.com.
→ Googlen DART-evästeen käyttö mahdollistaa mainosten näyttämisen sivuston kävijöille heidän vierailunsa kautta osoitteessa www.PetrPikora.com ja muissa Internet-sivustoissa.
→ Käyttäjät voivat jättäytyä pois käytöstä DART-evästeen käytöstä siirtymällä Googlen mainosten ja sisältöverkoston yksityisyyden politiikkaa seuraavat URL - http://www.google.com/privacy_ads.html

Mainoskumppanimme

Jotkut mainonnan kumppanit voivat käyttää evästeitä ja jäljitteitä sivustollamme. Meidän mainonta yhteistyökumppaneita ovat .......

  • google

Vaikka kukin näistä mainonnan kumppanit on omat Tietosuojakäytäntö niiden päällä, päivitetty ja hyperlinkitettyjä resurssi säilyy tässä: Tietosuojakäytännöt.
Voi yrittää selvittää tämän listan löytää tietosuojakäytännön silmukan mainonta kumppaneiden www.PetrPikora.com.

Nämä kolmannen osapuolen mainosten palvelimia tai ad verkot käyttävät tekniikkaa omissa Mainokset ja linkit näkyvien www.PetrPikora.com ja jotka ovat suoraan lähetetään selaimeesi. He saavat automaattisesti IP-osoitteen, kun tämä tapahtuu. Muita teknologioita (kuten evästeitä, JavaScript-tai Web Beacons) voidaan käyttää myös meidän sivuston kolmannen osapuolen mainosverkostojen tehokkuuden mittaamiseksi mainostaa kampanjoita ja / tai muokata mainonnan sisältöä, joka näkyy sivustolla.

www.PetrPikora.com ei ole pääsyä tai valvoa evästeitä, niitä käytetään kolmannen osapuolen mainostajat.

Kolmannen osapuolen Tietosuojakäytännöt

Sinun pitäisi kuulla kunkin tietosuojakäytännöt Nämä kolmannen osapuolen mainosten palvelimet yksityiskohtaisempia tietoja niiden toimintatavat sekä ohjeet siitä, miten kieltäytyä Jotkin käytännöt. www.PetrPikora.com tietosuojakäytäntö ei koske, ja emme voi hallita toimintaan, kuivuus tai muut mainostajat sivustoja. Toukokuu löydät listan Kattava esitys tietosuojakäytäntönsä niiden yhteyksiä tässä: Yksityisyyden suoja Linkit.

Jos haluat poistaa evästeet, voit tehdä sen kautta yksilöllisiä selaimen asetuksia. Yksityiskohtaisempia tietoja evästeiden hallinta erityisiä web-selaimissa löytyy selainten "omilla sivustoilla. Mitä ovat evästeet?

Lasten tiedot
Uskomme, että on tärkeää tarjota lisää suojelua lapsille verkossa. Kannustamme vanhempia ja huoltajia viettämään aikaa lastensa kanssa verkossa seurata, osallistua ja / tai seurata ja ohjata online-toimintaa. www.PetrPikora.com ei tietoisesti kerää mitään henkilöllisyyteen liittyviä tietoja lapsilta alle 13. Jos vanhempi tai huoltaja uskoo, että www.PetrPikora.comilla on tietokantaan 13-ikäisen lapsen henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot, ota yhteyttä välittömästi (käyttäen ensimmäisessä kappaleessa olevaa yhteyttä) ja käytämme parhaamme poistaa nämä tiedot nopeasti tietueistamme.

Online Yksityisyyden suoja vain
Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain online toimintaa ja on voimassa kävijöitä sivuillemme ja koskien jaettavaa tietoa ja / tai siellä kerätyt. Tämä käytäntö ei koske kerättyjä offline kautta tai muiden kanavien kuin tällä sivustolla.

Suostumus
Käyttämällä sivuillamme, hyväksyt sen tietosuojakäytäntö ja hyväksyt sen ehdot.

Yksityisyyden suoja Online hyväksymä sivusto

päivitys
Tämä tietosuojakäytäntö päivitettiin viimeksi: sunnuntai, elokuu 27th, 2017.
Pitäisikö meidän päivittää, muuttaa tai tehdä mitään muutoksia meidän Privacy Policy, muutokset ilmoitetaan täällä.

Tämä otoskieli sisältää perustiedot siitä, mitä henkilökohtaisia ​​tietojasi keräävät, tallentavat ja jakavat tietosi, sekä kuka niillä voi olla kyseisiä tietoja. Riippuen siitä, mitä asetuksia on käytössä ja mitä ylimääräisiä laajennuksia käytetään, myymälän jakamat tiedot vaihtelevat. Suosittelemme, että otat yhteyttä asianajajaan päättäessään, mitä tietoja tietosuojakäytännöstäsi ilmenee.

Keräämme tietoja sinusta kassaprosessin aikana myymälässä.

Keräämme ja varastoimme

Kun vierailet sivuillamme, seuraamme:

  • Tuotteet, jotka olet nähnyt: käytämme tätä esimerkiksi näyttämäsisi äskettäin tarkastelemiasi tuotteita
  • Sijainti, IP-osoite ja selain tyyppi: käytämme tätä tarkoituksiin, kuten verojen ja lähetysten arvioimiseen
  • Toimitusosoite: pyydämme sinua kirjoittamaan tämän, jotta voimme esimerkiksi arvioida toimituksen ennen tilauksen tekemistä ja lähettää sinulle tilauksen!

Käytämme myös evästeitä, jotta voimme seurata ostoskorin sisältöä selaillessamme sivustollamme.

Huomaa: Voit halutessasi tarkentaa evästeitä koskevat säännöt ja linkittää tähän kohtaan täältä.

Kun ostat meiltä, ​​pyydämme sinua toimittamaan tietoja, kuten nimesi, laskutusosoitteen, lähetysosoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, luottokorttitietojen ja valinnaisten tilitietojen, kuten käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käytämme näitä tietoja käyttötarkoituksiin, kuten:

  • Lähetä tiedot tilistäsi ja tilauksesta
  • Vastaa pyyntöihisi, mukaan lukien palautukset ja valitukset
  • Prosessimaksut ja petosten estäminen
  • Määritä tilisi myymälässämme
  • Noudata kaikkia lakisääteisiä velvoitteitamme, kuten verojen laskemista
  • Paranna myymäläämme
  • Lähetä markkinointiviestit, jos päätät vastaanottaa niitä

Jos luot tilin, tallennamme nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jota käytetään täyttämään kassalle tulevat tilaukset.

Yleisesti tallennamme tietoja sinusta niin kauan kuin tarvitsemme tietoja niihin tarkoituksiin, joita me keräämme ja käytämme, eikä meitä ole laillisesti velvoitettu jatkamaan sitä. Esimerkiksi varastoimme tilaustiedot XXX vuodeksi verotusta ja kirjanpitoa varten. Tämä sisältää nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitusosoitteet.

Tallennamme myös kommentteja tai kommentteja, jos päätät jättää ne.

Jokaisella tiimillämme on pääsy

Tiimimme jäsenillä on pääsy antamiisi tietoihin. Esimerkiksi sekä järjestelmänvalvojat että pääkäyttäjät voivat käyttää:

  • Tilaa tietoja, kuten ostettu, ostettu ja missä se pitäisi lähettää, ja
  • Asiakkaan tiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä laskutus- ja toimitustiedot.

Tiimimme jäsenillä on pääsy tähän tietoon, jotta he voivat täyttää tilaukset, käsitellä hyvityksiä ja tukea sinua.

Mitä me jaamme muiden kanssa

Tässä osassa on lueteltava, kenelle jaat tietoja ja mihin tarkoitukseen. Tähän voi sisältyä, mutta ei niihin rajoittuen, analyysit, markkinointi, maksuyhdyskäytävät, toimittajat ja kolmannen osapuolen upotukset.

Jaamme tietoja kolmannen osapuolen kanssa, jotka auttavat meitä tarjoamaan tilauksiamme ja tallentamaan palveluitasi; esimerkiksi -

maksut

Tässä osassa on lueteltava, mihin kolmansien osapuolten maksuprosessoreihin käytät, jotta voit suorittaa maksut kaupassasi, koska ne voivat käsitellä asiakkaiden tietoja. Olemme sisällyttäneet PayPalin esimerkkinä, mutta sinun on poistettava tämä, jos et käytä PayPalia.

Hyväksymme PayPalin maksut. Maksujen käsittelyssä jotkut tietosi välitetään PayPal-palveluun, mukaan lukien maksun käsittelemiseen tai tukemiseen tarvittavat tiedot, kuten osto- ja laskutustiedot.

Katso PayPalin tietosuojakäytäntö lisätietoja.

Käyttämällä tätä laajennusta voit tallentaa henkilötietoja tai jakaa tietoja ulkoisen palvelun kanssa. Lue lisää siitä, miten tämä toimii, mukaan lukien, mitä haluat sisällyttää tietosuojakäytäntöön.

Lähde: Slider Revolution

Jos käytät Google Web -fontteja (oletus) tai videoita tai ääniä YouTubesta tai Vimeo-sovelluksesta Slider Revolutionissa, suosittelemme lisäämään vastaavan tekstin lause tietosuojapoliisiisi:

YouTube

Sivustomme käyttää YouTuben laajennuksia, joita hallinnoi Google. Sivustojen operaattori on YouTube LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Jos vierailet jonkin YouTube-laajennuksen sivuillamme, muodostetaan yhteys YouTube-palvelimiin. Tässä YouTube-palvelimelle ilmoitetaan siitä, mistä sivuistamme olet käynyt.

Jos olet kirjautunut YouTube-tiliisi, YouTubesta voit yhdistää selaustoiminnot suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos YouTube-tilistäsi.

YouTuben avulla verkkosivustomme on houkutteleva. Tämä on perustellun edun mukaista. 6 (1) (f) DSGVO.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä löytyy YouTuben tietosuojailmoituksesta kohdassa https://www.google.de/intl/de/policies/privacy.

Vimeo

Sivustomme käyttää Vimeon tarjoamia ominaisuuksia video- portaali. Tätä palvelua tarjoavat Vimeo Inc., 555 West 18th Street, New York, New York 10011, USA.

Jos vierailet Vimeo-laajennuksessamme, muodostetaan yhteys Vimeo-palvelimiin. Tässä Vimeo-palvelimelle ilmoitetaan siitä, mistä sivuistamme olet käynyt. Lisäksi Vimeo vastaanottaa IP-osoitteen. Tämä pätee myös, jos et ole kirjautunut sisään Vimeoon, kun vierailet laajennustasi tai sinulla ei ole Vimeo-tiliä. Tiedot välitetään Vimeo-palvelimelle Yhdysvalloissa, jossa se tallennetaan.

Jos olet kirjautunut Vimeo-tiliisi, Vimeo mahdollistaa selaustoiminnan yhdistämisen suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla ulos Vimeo-tilistäsi.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä on Vimeo-tietosuojakäytännössä osoitteessa https://vimeo.com/privacy.

Google Web Fonts

Tavallisten fonttien yhtenäistämiseksi tämä sivu käyttää Googlen tarjoamia Web-fontteja. Kun avaat sivun, selaimesi lataa tarvittavat verkko-kirjasimet selaimen välimuistiin, jotta tekstit ja fontit näytetään oikein.

Tätä varten selaimesi on muodostettava suora yhteys Googlen palvelimiin. Google ymmärtää, että verkkosivustollamme päästään IP-osoitteesi kautta. Googlen Web-kirjasinten käyttö on tehty plugin yhtenäiseksi ja houkuttelevaksi esittelyksi. Tämä on perustellun edun mukaista. 6 (1) (f) DSGVO.

Jos selaimesi ei tue Web-kirjasimia, tietokone käyttää normaalia kirjasinta.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä löytyy osoitteesta https://developers.google.com/fonts/faq ja Googlen tietosuojakäytännössä osoitteessa https://www.google.com/policies/privacy/.

SoundCloud

Sivuillamme liitännäiset sosiaalisen verkoston SoundCloud (SoundCloud Limited, Berners House 47-48 Berners Street, London W1T 3NF, UK) voidaan yhdistää. SoundCloud-laajennukset voidaan tunnistaa SoundCloud-logolla sivustollamme.

Kun vierailet sivustossamme, selaimen ja SoundCloud-palvelimen välinen suora yhteys muodostetaan plugin kautta. Tämän ansiosta SoundCloud voi vastaanottaa tietoja, joita olet käynyt sivustollamme IP-osoitteestasi. Jos napsautat "Like" tai "Jaa" -painikkeita, kun olet kirjautunut SoundCloud-tiliisi, voit linkittää sivujemme sisällön SoundCloud-profiiliisi. Tämä tarkoittaa sitä, että SoundCloud voi yhdistää käyntisi sivuillamme käyttäjätunnuksellasi. Haluamme huomauttaa, että näiden sivujen toimittajana meillä ei ole tietoa lähetettyjen tietojen sisällöstä tai siitä, miten SoundCloud käyttää sitä. Lisätietoja SoundCloudin tietosuojakäytännöstä on osoitteessa https://soundcloud.com/pages/privacy.

Jos et halua SoundCloud liittää oman vierailun sivustoamme SoundCloud tilin, kirjaudu ulos SoundCloud tilin.

jakaminen
Odota...